Vindmøllebakken

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Vindmøllebakken

Meld din interesse her

Vindmøllebakken

Hverdagen er i gang i Stavangers første bærekraftige bofellesskap

40 leiligheter i et bærekraftig bofellesskap

Uansett hvem du er og hvor du er i livet: Ønsker du å dele tid og ressurser med andre og leve mer bærekraftig, er Vindmøllebakken verd å vurdere: Din egen lekre leilighet med alt du trenger – og tilgang til fantastiske fellesarealer som takterrasser og takstue, gjestehybel, stort felleskjøkken, allrom, veksthus, bilpool og stort amfi.

Bofellesskapet bygger på Gaining by Sharing, en modell utviklet av Kruse Smith, Helen & Hard, Indigo Vekst og Gaia Trondheim. Her skaper mennesker i ulik alder og livssituasjon sammen felles goder, gjennom å dele ressurser, enten det er tid, arealer eller eiendeler. Resultatet er en mer bærekraftig måte å bo på: Miljømessig, men også sosialt, økonomisk og arkitektonisk.

De fleste leilighetene er i dag solgt, til en fin gjeng mennesker i ulike aldre og livssituasjoner.

De første flyttet inn i desember 2018 og er nå godt i gang med å utforme fellesskapet i Vindmøllebakken.

Se leilighetene

Prospekt

Vindmøllebakken på Facebook

Mer om Gaining by Sharing-modellen

 

Urban, levende bydel

Vindmøllebakken ligger sentralt øst i Stavanger, i byens desidert mest spennende område. De siste årene har små, selvstendige aktører, kulturtilbud, innovasjonsmiljøer og ulike typer boliger vokst frem i rekordfart, og stedet har gått fra å være et bortgjemt, litt glemt hjørne av byen til å bli stedet der ”alle” gjerne vil bo, leve og nyte livet. Ti minutter unna ligger Stavanger sentrum, og går du like langt den andre veien, kommer du til et av byens fineste turområder, Godalen.

Meld din interesse her

NABOLAGET DITT

Snakk om å ha ”alt” i gåavstand: Apotek, baker, mathall og dagligvarebutikker med alt du trenger. Kafeer, barer, gallerier og et av byens mest spennende kulturhus. Treningsstudio, yogasentre og fantastiske turområder. Barnehager og skoler – og Stavanger sentrum en ti minutters spasertur unna.

NATUR, LYS OG UTSIKT TIL SJØEN

I Vindmøllebakken bor du ikke bare sentralt – du er nær sjøen og naturen, nesten uansett hvor du snur deg. Både ute og inne har du tilgang til gode fellesarealer. Noen av leilighetene har egen takterrasse i tillegg.

GRØNT UTE, GRØNT INNE

Grønne fellesarealer og størst mulig bruk av tre er essensielt i et Gaining by Sharing-bofellesskap, så også i Vindmøllebakken: I det grønne, frodige atriet møter du naboene til en kaffe, leser en bok eller triller småfolk i søvn.

INTERESSERT? TA KONTAKT MED TONE

Tone Ween Fredriksen fra EiendomsMegler 1 svarer på alt du måtte lure på om prosjektet, leilighetene og det nye nabolaget ditt. Tone når du på 952 27 893 eller på e-post