Krabbavigå

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Rekkehus 125 kvm

Meld din interesse her

Krabbavigå

Søk roen ved havet

Like ved Hafrsfjordbroen skal vi bygge rekkehus så og si i strandsteinene. Dette blir et rolig og vennlig boområde med flott natur på alle kanter.

Jåsund passer perfekt for alle som ønsker å bo både sentralt og landlig. Det er kort vei til Stavanger, Forus, Risavika og Sola. Det er lett å komme seg på jobb, og det er enkelt å komme til butikker. Og vil du ikke bruke bil, så går Bussveien like forbi feltet.

Hva mer?

En unik beliggenhet mellom fjord og hav inviterer til fisking, padling, båtliv og bading. Opplev gylne morgener når fjorden ligger blank og stille. Kjenn den friske luften når vind og regn forteller om høsten som er i anmarsj. La deg bergta av flammende solnedganger.

Turområder finnes like utenfor døra. Nesten nærmeste nabo er rekebåten som kommer inn med fersk fangst. Reker i helgen? Eller kanskje krabbe?

Gode uteområder

Her er det rikelig med fellesarealer og spennende lekeplasser. En perle av en badeplass, sandvolleybane og grillhytte er planlagt. Og alltid er stranden der med muligheter for å fange småkrabber som de små krabatene kan samle i sine små spann.

Meld din interesse nå!

Ønsker du en omvisning på tomten? Ta kontakt!

 

Se oversiktsfilm fra Krabbavigå her

Se hvordan husene vil ligge i terrenget her

Meld din interesse her