Krabbavigå

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Rekkehus 125 og 144 kvm

Meld din interesse her

Krabbavigå

Rekkehus i Krabbavigå – like ved Hafrsfjordbroa og havet

I dette familievennlige området skal vi bygge 7 rekkehus – på kremtomter!

Rikelig med fellesareal bidrar til at du aldri trenger å bevege seg langt fra hjemmet for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. En perle av en badeplass, sandvolleybane og grillhytte er planlagt. Dette blir nok hyppig brukt både om sommeren og resten av året. Her blir det godt å leve.

Den unike beliggenheten mellom fjord og hav inviterer til opplevelser i det våte element. Fisking, padling, båtliv og bading. Opplev fjorden blank og morgenstille eller kjenn vind og regn piske mot ansiktet når det stormer fra vest.

Jåsund er både sentralt og landlig. Det er kort vei til Stavanger, Forus, Risavika og Sola. Det er greit å komme seg på jobb, og det er greit å komme til butikker. Bussveien går rett forbi Krabbavigå.

Turområder finnes like utenfor stuedøra. Og ny skole er planlagt like ved! I tillegg har du fiskebåt med reker og fisk og et eget gartneri i nærområdet. Her blir det fint å bo!

Meld din interesse nå – eller kontakt oss for en prat eller en tomtevisning!

Meld din interesse her