Bark Silas vei 7-9

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Kontorlokaler Odden Grimstad

Meld din interesse her

Bark Silas vei 7-9

Eiendommen ligger sentralt og bynært i Grimstad, med kort avstand til sjøen

Området er regulert til bolig/forretning/kontor og det ligger mye interessant virksomhet i nærheten, som bla. treningssenteret Spenst, Sub Sea 7, Tee key Marine Services, Interiørgården med bla. Jernia, Kid interiør og Fargerike, og Løkengården med Nor Engros.

Odden Senter med store kjeder som bl. a Cubus, Eurosko, apotek, lekebutikk m.m. er også i nærheten. Gangavstand til alt av fasiliteter.

Innhold

Ca 850 kvm kontorlokaler i 3.etasje som kan deles og tilpasses leietakers behov. Heis i bygget, solrike uteplasser og eget ventiasjonsanlegg for etasjen. Stor fleksibilitet.

Arealer

Bruttoareal ca. 850 kvm. Lokalene holder en bra standard, med gode lysforhold og bra standard på sanitærforhold.

Adkomst

Fra Kr.sand – følg E -18 østover. Ta til høyre mot Grimstad (420). Hold til høyre i 3 rundkjøringer, sving deretter til høyre og 1. til høyre igjen inn Bark Silas vei.

Parkering i eget parkeringshus i direkte tilknytning til bygget, samt gode parkeringsforhold på stor parkeringsplass like i forkant av bygget.

 

Meld din interesse her