Myklebust, rekkehus

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Myklebust, Tananger

Meld din interesse her

Myklebust, rekkehus

Innholdsrike familieboliger med god beliggenhet

Velkommen til Myklebust! Flott natur, barnevennlig, gode naboer og deilige kveldsdukkerter i Sjøbadet; det er kortversjonen av å bo på Myklebust i Sola kommune. Her ligger alt til rette for trivsel i familien, over hekken, i feltet og i bydelen.

Høyt hevet over gateplan og med utsikt mot havet
Familieboligene har utsikt fra stuen og balkongen i andre etasje. Her kan du nyte flotte solnedganger. Last ned prospekt og les mer!

På Myklebust ligger det unike sjøbadet
Sjøbadet ligger like ved Koppholmen som danner en naturlig lagune med sandbunn. Trapper, bade- og solebrygger samt ramper gjør det lett for alle å bruke badet. Legg den neste søndagsturen hit!

Meld din interesse her

SJØBAD FOR ALLE

Like ved boligene finner du sjøbadet. Her kan du ta deg et friskt morgenbad. Eller kanskje et kveldsbad passer bedre?

MED SJØBRIS I NAKKEN OG SOLEN I SIKTE

Det gjør godt å bo i luftige omgivelser ved havet. På en god dag ser du nesten til England. Nesten. Boligene er gjennomtenkt – både når det kommer til planlegging og ferdigstilling.

GRØNN HARMONI

På Myklebust er det lagt vekt på utearealene. Målet er å skape en grønn og harmonisk kystby. Friarealene har lekeplasser, balløkke og badeplass – alt med adkomst for barnevogner og rullestoler.
Langs sjøen ligger også en egen kyststi som strekker seg fra Tananger havn til Hafrsfjord bru. Dessuten er det kort vei til det flotte sjøbadet. Verdt et besøk!