Lauvåsen tomter

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Lauvåsen tomter

Meld din interesse her

Lauvåsen tomter

Nå kan du benytte muligheten til å skaffe deg en tomt UTEN byggeklausul i Sporty Lauvåsen.

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og dyreparken, skal være et godt sted å bo. Målet er også å bli den mest sporty bydelen i Norge. Vi ønsker å inspirere til en aktiv livsstil ved å ta i bruk boområdet og omgivelsene rundt. I tillegg til rekkehus, eneboliger og leiligheter har vi bygget Norges lengste hinderløype. Løypa er et tilbud for alle, uansett alder og form.

I 2016 fikk vi på plass byens første Tuftepark og vi arrangerer også ukentlige treninger som er gratis for alle som har lyst til å holde seg i form. Stikkordet er lavterskel og alt handler om livsglede. Det kan også holde lenge med en fin tur i skogen en frisk høstdag.

Lauvåsen er allerede et godt og levende bomiljø med en aktiv velforening og eget idrettslag. Det er kort vei til Dyreparken, Sørlandssenteret, Hamresanden og Kristiansand sentrum. I tillegg er det nærhet til Kjevik, golfbaner, rideanlegg og turområder.

Meld din interesse her