Byvilla – Vindmøllebakken

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Byvilla – Vindmøllebakken

Helen & Hard har tegnet 4 store byvillaer ved Vindmøllebakken i Østre bydel, Stavangers meste levende bydel. Her har du kort vei til kulturen, sjøen og alt det byen kan by på.

Fire byvillaer løst på fire måter 

I prospektet kan du gå plantegningene nærmere i sømmene. I en av boligene er soverommene plassert i andre etasje. I de andre er soverommene samlet i første etasje. To har sportsboden integrert i boligen, mens de to andre har den i forbindelse med parkeringen. Alle har ulike preferanser. Velg den byvillaen som passer deg best!

En flott bydel

Stavanger Øst gjennomgår en rivende utvikling og er blitt et svært spennende område. Det er kort vei til Stavanger sentrum og alle mulighetene som byen byr på.

I Vindmøllebakken selger vi også 8 Byleiligheter på 61 (3 stk), 69, 70, 111, 128 og 141 kvm.

 

Meld din interesse her

DEN MEST VITALE DELEN AV STAVANGER

Flytter du inn i en av byvillaene i Vindmøllebakken kommer du til å bo i et område med et rikt kulturtilbud like om hjørnet. Tou Scene byr på spennende konserter, forestillinger, arrangementer og kunstutstillinger. Galleri Opdahl utfordrer våre holdninger med kunst av høy internasjonal standard. Bydelspuben Øst har et rikholdig utvalg av ølsorter du kanskje ikke har smakt før og Fortou byr på street-food av ypperste klasse. Ostehuset Øst har du like om hjørnet. Det samme gjelder et godt utvalg av andre kafeer og spisesteder. Enjoy!

MED SJØEN SOM NÆRMESTE NABO

Liker du å padle? Her har du muligheten hvis du ønsker. Du kan leie kajakk hos ”Ut i naturen” – eller bruke din egen.

HVORDAN ER DET Å BO I ØSTRE BYDEL?

Vi tror ikke at Stavanger Øst passer for alle. Dette er en bydel som appellerer til dem som liker omveltninger. Som elsker å bli overrasket. Som ser verdien av nye strømninger – enten det gjelder kultur, mat, boformer eller byutvikling. Dersom du er en av disse, er en byvilla i Vindmøllebakken midt i blinken.

TETT INNTIL BYVILLAENE LIGGER STAVANGERS FØRSTE BÆREKRAFTIGE BOFELLESSKAP

I bunn av bofellesskapet ligger Gaining by Sharing, en modell utviklet av Kruse Smith, Helen & Hard, Indigo Vekst og Gaia Trondheim. Modellen bygger på et ønske om å skape en bærekraftig måte å bo på. Tanken er at mennesker i ulik alder og livssituasjon sammen skaper felles goder gjennom å dele ressurser. Vi ønsker med dette prosjektet å være et konkret svar på det grønne skiftet.

I bakkant av bofellesskapet ligger de fire byvillaene vi nå har for salg.