IDDA PARK – Trinn 2 – Utsolgt !

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

IDDA PARK – Trinn 2 – Utsolgt !

Leiligheter med kort vei til Kristiansand sentrum og flotte turområder

IDDA PARK er perfekt når du ønsker å bo sentralt i et område med særpreg og tradisjoner.

Byggetrinn 1 er utsolgt og det er kun én igjen i trinn 2 (innflytningsklar leilighet). Salget av siste byggetrinn (bygg E og F) er i full gang og det er få leiligheter igjen. I alt skal det bygges 102 praktiske og koselige leiligheter fra 51 til 93 kvm.

Et trivelig bomiljø
Rundt IDDA PARK ligger idylliske gamle hus, flotte nærbutikker og en baker. Små avstikkere tar deg inn i stemningsfylte boligstrøk. Nærmeste nabo er den flotte Idda Arena – en kombinert ishall og treningshall.

Meld din interesse her

PRAKTISKE IDDA PARK

Barnehage, skoler og kirke ligger i nærheten, og det er kort vei til den vakre Ravnedalen og byens idylliske turløyper i Baneheia og Bymarka.

Kort vei er det også til buss, jernbane, butikker og offentlige kontorer – og det er gåavstand til Kvadraturen og handlegatene i sentrum.

SYKKELVENNLIGE IDDA PARK

Fra IDDA PARK er det gåavstand til sentrum. 5 minutter for noen –
10 minutter dersom man tar det pent. Ellers er beliggenheten på IDDA perfekt hvis du sykler. Da er alt innen rekkevidde på kort tid!

REKREASJONSTEDET IDDA PARK

IDDA byr på mange muligheter. Ravnedalen ligger
like i nærheten og varter opp med byens vakreste turmuligheter. 
I området arrangeres friluftskonserter, og her er det godt å gå og sykle.

Fra IDDA PARK er det også kort avstand til Dueknipen – ett av byens eldste og vakreste utkikkspunkter med panoramautsikt.