Skårersletta

    • Jeg sier ja til at Kruse Smith lagrer min kontaktinformasjon for å holde meg oppdatert om prosjekter og nyheter. Les mer om hvordan vi behandler informasjonen her

Skårersletta

Meld din interesse her

Skårersletta

Prosjektet ligger med gangavstand midt mellom Metrosenteret og Triaden storsenter i Lørenskog.

Lørenskog grenser til Enebakk, Rælingen, Skedsmo og ikke minst til Oslo og Østmarka. Lørenskog har en god miks av nærhet til storbyen, landlig idyll og forstedenes gode servicetilbud. Tidligere var Lørenskog kjent som hytteområde for Oslo-folk, men de siste 30 årene har kommunen gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo.

Flotte turområder finnes i overflod, året rundt. Det er kort vei inn i Østmarka. Losby med besøksgård og golfklubb er ikke langt unna. På sommeren kan du følge blåløyper, sykle på skogsbilveier, finne badeplasser eller padle med kano. I Østmarka finnes det nærmere førti vann og tjern, de fleste med gode fiskemuligheter. Idylliske Mønevann er velegnet for bading, fiske og padling. Badeplassen på Langvannet er heller ikke mer enn en kjapp sykkeltur unna. På vinterstid tar preparerte skiløyper deg milevis innover i naturen.

Prosjektet vil få en tradisjonell arkitektur med bygningsvolumer hevet opp og tilbaketrukket fra Skårersletta. Videre vil bygningene skape gode og avskjermede utearealer. Næringsarealer legges langs Skårersletta og vil få parkering for både næring og boligene under terrenget.

Prosjektet vil få en god blanding av leilighetsstørrelser og typer med innslag av 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Med bil tar man seg inn til Oslo på 20 minutter og det er kort avstand til Lørenskog bussterminal.

Det er gode rekreasjonsmuligheter i området med kort vei til Østmarka.

For mer informasjon:https://www.skårersletta.no/

 

Meld din interesse her