Samfunnsansvar

Med en rolle som ledende aktør i næringslivet og samfunnet følger et stort ansvar. Kruse Smith tar dette ansvaret, blant annet gjennom å være samarbeidspartnere til aktører innen en rekke sosiale og samfunnsfremmende tiltak.

Gjennom årene er samfunnsengasjement vårt blitt en viktig del av Kruse Smiths kultur. I dag gjenspeiler dette hvordan vi som organisasjon og virksomhet engasjerer oss ut over egen virksomhet.

Gjennom alt fra sportsponsorater og talentutvikling, til utviklingsprosjekt og samarbeid med bistandsorganisasjoner, er samfunnsansvaret til Kruse Smith en viktig kilde til engasjement og intern stolthet.

Verdier vi i dag selv nyter godt av – i tillegg til at andre også får gjøre det.

SOS Barnebyer representerer vårt største samfunnsengasjement
Samarbeidet startet i 2010. Da bygde vi et hus til en SOS-mor og de foreldreløse barna hun har tatt ansvar for i landsbyen Siteki i Swaziland. Under vår jubileumsfest i januar 2015 overrakte Sissel Leire en ny gave til SOS Barnebyer i anledning av at de fyller 50 år i Norge. Gaven er en CD4-teller – et analyseapparat som kan bidra til å forlenge livet til AIDS-syke.

Kirkens Bymisjon arbeider med folk som strever i hverdagen
Kruse Smith samarbeider med Bymisjonen i Kristiansand og Stavanger. De står for et raust menneskesyn som vi ønsker å støtte og identifisere oss med. I 2014 var Kruse Smith blant annet delaktig i Brosteinsaksjonen.

Jobbskaper – Strømmestiftelsen 
Gi en mann en fisk, og han har mat for en dag. Lær mannen å fiske, og han har mat for resten av livet.  Ordtaket oppsummerer hvorfor vi støtter Strømmestiftelsens Jobbskaperkampanje som bidrar til å skaffe arbeid til fattige i Afrika og Asia.

Idrett
Kruse Smith støtter klubbidrett. Blant andre fotballagene Viking, Start og Haugesund samt ishockeyklubben Stavanger Oilers og håndballklubben Vipers.

Kruse Smith AS

Kjøita 40
4630 Kristiansand
Postboks 409
4604 Kristiansand
Telefon: 38 14 56 00
Telefax: 38 14 56 99

Følg Kruse Smith