Jeg ønsket å være i en utviklende bedrift

I utgangspunktet ønsket jeg å jobbe på Sørlandet, og jeg hadde hørt mye positivt om Kruse Smith fra flere hold. Jeg har lyst til å være med i en utviklende bedrift, og Kruse Smith var svært profesjonelle gjennom hele ansettelsesprosessen

Navn: Thomas Grønvold

Alder: Født i 1987

Forretningsområde: Entreprenør – Nybygg

Bakgrunn

  • Sivilingeniør – industriell økonomi og teknologiledelse ved Universitetet i Agder (UiA), Grimstad

Hvorfor valgte du å arbeide i Kruse Smith?

I utgangspunktet ønsket jeg å jobbe på Sørlandet, og jeg hadde hørt mye positivt om Kruse Smith fra flere hold. Jeg har lyst til å være med i en utviklende bedrift, og Kruse Smith var svært profesjonelle gjennom hele ansettelsesprosessen.

Hvilke arbeidsoppgaver er mest spennende?

Første prosjekt var et næringsbygg i Kvadraturen. Jeg var prosjektleder-assistent og skulle avløse en prosjektleder som skulle ut i fødselspermisjon. Det ble en hektisk og lærerik start, men jeg fikk god hjelp fra prosjektleder, byggeleder og formann.

De neste prosjektene var på Gardermoen. Her var utfordringene spesielle bygg med mange detaljer, sjeldne materialer og utfordrende geometri. Her ble jeg involvert i så å si alt – økonomioppfølging, planlegging, koordinering, kontraktsmøter og endringsoppfølging.

Hvilke personlige egenskaper er viktige i jobben?

Godt humør og evnen til å kommunisere. Du må skape relasjoner, og som nyutdannet er det viktig å være ydmyk, men samtidig tro på egen kunnskap. Det er lov å være uenig.