Trainee

Vil du bli trainee i Kruse Smith?

Vi i Kruse Smith legger vekt på å gi våre ansatte utfordringer og mulighet til både faglig og personlig utvikling. Det er fullt mulig å gjøre karriere i Kruse Smith for deg som er interessert og ønsker utfordringer i en spennende bedrift!

Eventuelle traineestillinger blir annonsert så snart det er avklart hvilke forretningsområder og regioner som eventuelt skal ansette Traineer i neste omgang. Disse er vanligvis klare i desember. For eventuelle ledige traineestillinger: Se her.

Som Trainee hos oss er du fast ansatt, og deltar i opplæringsprogrammet som har en varighet på inntil to år, der du vil lære om hele verdikjeden, deriblant:

 • Ledelse
 • Bedriftskultur
 • Kommunikasjon
 • Erfaringsutveksling
 • Planlegging/prosjektering
 • Kalkulasjon
 • Eiendomsutvikling
 • Prosjektledelse
 • Økonomisk styring
 • Kvalitetsledelse
 • Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Som trainee får du gode støttespillere gjennom en egen mentor og andre faglige veiledere under hele perioden. Tidligere traineer har sagt at læringskurven er bratt, at ingen dager er like, og man treffer mange kjekke folk!

Last ned Trainee brosjyren her

Vær åpen, nysgjerrig og litt tøff

Vær åpen, nysgjerrig og litt tøff

Som trainee får du muligheter til å prøve deg innen ulike fagområder. Jeg har jobbet med prosjektutvikling, og jeg har vært med i driftsfasen. Jeg har regnet på alt fra store produksjonshaller til små boligprosjekter, og jeg har hatt prosjekteringsledelse for en boligblokk.

Les mer

Jeg trives best med å finne løsninger på utfordringer i byggeprosessen

Jeg trives best med å finne løsninger på utfordringer i byggeprosessen

Jeg hadde allerede erfaring fra sommerjobb i firmaet. Dessuten er dette et anerkjent firma med godt rykte. Jeg startet som trainee i juni 2013 med forskjellige arbeidsoppgaver på ulike prosjekt. Siden april 2015 har jeg jobbet som byggeleder – sist på Zarabutikken som vi har bygget i Stavanger, og nå på Emmaus Barnehag

Les mer

Du må være lærevillig og våge å stille spørsmål

Du må være lærevillig og våge å stille spørsmål

Jeg fikk et svært positivt inntrykk under studiene. Jeg begynte å jobbe i selskapet siste halvår av studiet. Da jobbet jeg 50 % mens jeg skrev en bacheloroppgave for Kruse Smith. Dette var en oppgave om BIM.

Les mer

Jeg ønsket å være i en utviklende bedrift

Jeg ønsket å være i en utviklende bedrift

I utgangspunktet ønsket jeg å jobbe på Sørlandet, og jeg hadde hørt mye positivt om Kruse Smith fra flere hold. Jeg har lyst til å være med i en utviklende bedrift, og Kruse Smith var svært profesjonelle gjennom hele ansettelsesprosessen

Les mer

Det føles godt å bli satset på

Det føles godt å bli satset på

Jeg hadde hørt at dette er en seriøs og solid bedrift. Samtidig kjente jeg noen som jobbet her som anbefalte Kruse Smith. Under karrieredagene på UIA snakket jeg med en daværende trainee. Etter å ha vært på intervju var jeg ikke i tvil om at dette var plassen for meg.

Les mer