Nå søker vi nye traineer i Kruse Smith

Amund Nygård Olsen startet som trainee i Kruse Smith i 2015 . I dag er han prosjektleder med ansvar for spennende byggeprosjekt. 

Ønsker du å jobbe som trainee / nyutdannet prosjektingeniør i en anerkjent bedrift hvor du får ansvar og lærer mye på kort tid? Da bør du søke stilling hos oss.

Vi i Kruse Smith ønsker å gi våre ansatte utfordringer og mulighet til både faglig og personlig utvikling. Her er det fullt mulig å gjøre karriere for deg som er interessert og ønsker utfordringer i en spennende bedrift!

Som trainee/nyutdannet prosjektingeniør hos oss er du fast ansatt og vil inngå som medlem i et prosjektteam. Programmet har en varighet på inntil to år, der opplæringen vil skje gjennom praktisk deltakelse i prosjekt og du vil få en spesifikk rolle, delta på felles temasamlinger – både digitalt og fysisk, samt annet kompetansepåfyll.

Gjennom programmet vil du bli bedre kjent med:

  • Planlegging/prosjektering
  • Ledelse
  • Bedriftskultur
  • Kommunikasjon
  • Prosjektledelse
  • Økonomisk styring
  • Erfaringsutveksling
  • Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Som trainee/nyutdannet prosjektingenør får du gode støttespillere i prosjektet og i nettverket med andre traineer/nyutdannet prosjektingeniører. Tidligere traineer har sagt at læringskurven er bratt, men at ingen dager er like, og man treffer mange kjekke folk!

Møt noen av våre nåværende og tidligere traineer

Christina Gundersen jobber som trainee på Ark Site 4016  i Stavanger. Hun begynte hos oss i juni 2021.

Venukan Raeshwaran jobber som trainee på det nye universitetssykehuset i Stavanger. Han begynte hos oss i januar 2021. 

Marie Fiskådal Jørgensen jobber som prosjektingeniør på det nye politihuset i Kristiansand. Hun begynte som trainee hos oss i 2019. 

Marlene Breistøl jobber som prosjektingeniør på boligprosjektet Amalienborg Brygge. Hun begynte som trainee hos oss i 2019. 

Kruse Smith AS

Kjøita 40
4630 Kristiansand
Postboks 409
4604 Kristiansand
Telefon: 38 14 56 00

Følg Kruse Smith