Sommerjobb

 

Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Vil du være med å bygge landet? I Kruse Smith tror vi at landet bygges hver eneste dag – både helt bokstavelig og i form av hvilket samfunn vi evner å skape for de som kommer etter oss. Hvis du synes sommerjobb hos Kruse Smith virker spennende bør du følge med på våre nettsider for å se om det er ledig stilling. 

Ved behov for sommervikarer blir de ledige plassene utlyst på oversikten over ledige stillinger. 

Sommerjobb

Særlig ungdom som er potensielle fremtidige arbeidstakere hos Kruse Smith er det viktig for oss å knytte kjennskap til – gjerne gjennom sommerjobb i selskapet. Derfor er primærmålgruppen for sommervikarer studenter innen bygg- eiendom og anleggsfag, samt elever fra videregående skole som utdanner seg innen bygg- og anleggsfag.

Våre distrikter har ofte behov for enkelte sommervikarer i perioden medio juni til medio august. Noen prosjekter har drift gjennom hele sommerferien og trenger derfor ferieavløsere gjennomløpende. Det er primært innen produksjon vi trenger sommervikarer. Sommerjobb hos oss er derfor en unik mulighet til å bygge erfaring fra praktisk byggevirksomhet, noe som er veldig nyttig erfaring i mange stillinger i Kruse Smith.

Øvrige muligheter

Følg også gjerne med på andre muligheter som dukker opp i Kruse Smith, både mulighet for læreplass innen betong, tømrerfag og fjell- og bergverksfag, samarbeid om bachelor/masteroppgaver  og muligheter som trainee i selskapet.

Kruse Smith AS

Kjøita 40
4630 Kristiansand
Postboks 409
4604 Kristiansand
Telefon: 38 14 56 00

Følg Kruse Smith