Sommerjobb

 

Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Hvis du synes sommerjobb hos Kruse Smith virker spennende bør du følge med på våre nettsider for å se om det er ledig stilling. Ved behov for sommervikarer blir de ledige plassene utlyst på oversikten over ledige stillinger. 

Sommerjobb

Særlig ungdom som er potensielle fremtidige arbeidstakere hos Kruse Smith er det viktig for oss å knytte kjennskap til – gjerne gjennom sommerjobb i selskapet. Derfor er primærmålgruppen for sommervikarer studenter innen byggfag, samt elever fra videregående skole som utdanner seg innen bygg- og anleggsfag.

Det er primært innen produksjon vi trenger sommervikarer. Sommerjobb hos oss er en unik mulighet til å bygge erfaring fra praktisk byggevirksomhet, og det er veldig nyttig erfaring for mange stillinger i Kruse Smith.

Øvrige muligheter

Følg også gjerne med på andre muligheter som dukker opp i Kruse Smith, både mulighet for læreplass innen betong- og tømrerfag og samarbeid om bachelor/masteroppgaver eller muligheter som trainee i selskapet.

Kruse Smith AS

Kjøita 40
4630 Kristiansand
Postboks 409
4604 Kristiansand
Telefon: 38 14 56 00

Følg Kruse Smith