Jobb hos Kruse Smith

Vil du være med å bygge landet? Da er du kanskje en av oss. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Ofte er det vanskelig å se sin rolle i den store helheten. Det er lett å tenke at det meste er gjort, sagt eller utrettet allerede – at landet er bygget ferdig. I Kruse Smith tror vi at landet bygges hver eneste dag – både helt bokstavelig og i form av hvilket samfunn vi evner å skape for de som kommer etter oss.

Fremtiden bringer fortsatt flust av utfordringer, men i Kruse Smith – som ble grunnlagt allerede i 1935 – vet vi at utfordringer har vært møtt tidligere og kan håndteres gjennom hardt arbeid, skaperglede og pågangsmot.

Hvis du synes jobben vår virker spennende og vil bli med på laget i Kruse Smith, synes vi du skal ta kontakt med oss.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Er du en av dem?

Les mer

Sommerjobb

Sommerjobb

Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Les mer

Etter- og videreutdanning

Etter- og videreutdanning

Faglig og personlig vekst er viktig for å trives i livet og jobben. Derfor har Kruse Smith et ønske om å bidra til at alle våre ansatte får utnytte og videreutvikle sine evner.

Les mer

Kruseskolen

Kruseskolen

Kompetansebygging og kvaliteten på arbeidet som utføres henger nøye sammen. Derfor jobber vi i Kruse Smith kontinuerlig for å gjøre kompetansebygging til en mer integrert del av hverdagen.

Les mer